Företaget

När man startar ett företag, eller för all del driver ett företag sedan en längre tid, vill man givetvis fokusera på sin kärnverksamhet - det man brinner för och är duktigast på. Denna kärnverksamhet består förmodligen inte av siffror som ska bokföras, moms som ska rapporteras, fakturor som ska skickas ut och bokslut som ska upprättas.

Listan är lång på alla ekonomiska moment som en företagare är skyldig att utföra. Min affärsidé är helt enkelt att underlätta för företagaren genom att ta hand om dessa moment.
Kontorshjälpen är ett enmansföretag som bildades 1999 av mig, Birgitta Nilsson. Bland företagets kunder förekommer allt från små enmansföretagare till större företag och organisationer. En del kunder postar sitt bokföringsmaterial till mig medan andra är i dagligt behov av löpande arbete - till exempel fakturering, in- och utbetalningar, bokföring, momsrapportering samt redovisning av skattedeklaration.

Driver du ett företag eller är på gång att starta ett och är intresserad av mina tjänster? Kontakta mig gärna så kan vi förutsättningslöst diskutera dina behov och ett eventuellt samarbete!
/